BreakingNews@ABO

News@BloggersNetwork

Kepelbagaian produk (kesihatan, harian, makanan, minuman, kosmetik dll)

JOM PAKAT-PAKAT TUKAR PRODUK SEHARIAN KEPADA PRODUK HALAL PRODUK HALAL TANGGUNGJAWAB KITA BERSAMA
Peluang mempelajari ilmu perawatan seperti bekam, akupunktur, dan Ilmu diagnos penyakit Ahli akan mendapat NM dengan berbelanja di Restoran Radix Fried Chicken (RFC), rangkaian restoran HPA yang lain, Dobi Toharah dan menginap di Hotel HPA. Penerapan amalan Islam dalam pekerjaan seperti semua pekerja diwajibkan berwudhuk, menutup aurat, membaca Al-Ma’thurat dan solat sunat dhuha sebelum memulakan kerja. [e8059]

ABOdaily news update

klik image. atau klik di sini [link] Blog perniagaan ini masih dalam selenggaraan. Akan diaktifkan pada Januari 2009. 'Bloggers OnbiZ' - perniagaan online terbaru dari ABO. Jom klik !!
Mutiara kata :
Aku pegang kata2 ini biar sampai jadi 'batu'!
..peranan tu tak penting. Yang mustahak, kita design, kemudian kita rumuskan dan kita rangka perlaksanaan. Rasulullah masa hijrah ke Madinah, duit satu sen pun tak ada. Begitu juga para sahabat. Orang kata baginda angan-angan nak memerintah Madinah. Tapi, baginda bersama sahabat design, rumuskan dan laksanakan dari yang termudah, termurah, terkecil, kemudian barulah yang ke seterusnya. Awat, kita ni lemah sangat ke? ~ Pengasas

Tadika Kemas di'bakar' ?  

Monday, January 5, 2009

Memang benar ! 700 premis Kemas yang dihuni oleh 13 ribu murid pra sekolah di'bakar' fitnah oleh pihak yang tidak bertanggungjawab di negeri Perak. Cerita asal di sini. Siapakah yang menyalakan 'fitnah' ? Mungkin ia bermula di sini dan disimbah minyak agar api 'fitnah' itu kian marak di sini..

Gempar satu negara ! Bukti di sini. Boleh percaya ? Takpa polis boleh siasat segera ! MB Perak dah hangin satu badan. Penafian MB Perak di sini.Dan tentu orang 'itu' akan gelak suka pasal berjaya kasi kecoh negeri dan negara. Cerita 'bangang' ni elok ler kita humbankan ke lubang jamban macam kat bawah ni 'Kemas-Kemas' ! Jangan sampai berterabur, busuk nanti !

Lepas campak, jangan lupa ludah 3 kali, tak payah Bismillah (dalam jamban tu ! ) Story closed ! Esok kita cerita P36 pulak !

AddThis Social Bookmark Button


5 comments: to “ Tadika Kemas di'bakar' ?

Design by Amanda @ Blogger Buster