BreakingNews@ABO

News@BloggersNetwork

Kepelbagaian produk (kesihatan, harian, makanan, minuman, kosmetik dll)

JOM PAKAT-PAKAT TUKAR PRODUK SEHARIAN KEPADA PRODUK HALAL PRODUK HALAL TANGGUNGJAWAB KITA BERSAMA
Peluang mempelajari ilmu perawatan seperti bekam, akupunktur, dan Ilmu diagnos penyakit Ahli akan mendapat NM dengan berbelanja di Restoran Radix Fried Chicken (RFC), rangkaian restoran HPA yang lain, Dobi Toharah dan menginap di Hotel HPA. Penerapan amalan Islam dalam pekerjaan seperti semua pekerja diwajibkan berwudhuk, menutup aurat, membaca Al-Ma’thurat dan solat sunat dhuha sebelum memulakan kerja. [e8059]

ABOdaily news update

klik image. atau klik di sini [link] Blog perniagaan ini masih dalam selenggaraan. Akan diaktifkan pada Januari 2009. 'Bloggers OnbiZ' - perniagaan online terbaru dari ABO. Jom klik !!
Mutiara kata :
Aku pegang kata2 ini biar sampai jadi 'batu'!
..peranan tu tak penting. Yang mustahak, kita design, kemudian kita rumuskan dan kita rangka perlaksanaan. Rasulullah masa hijrah ke Madinah, duit satu sen pun tak ada. Begitu juga para sahabat. Orang kata baginda angan-angan nak memerintah Madinah. Tapi, baginda bersama sahabat design, rumuskan dan laksanakan dari yang termudah, termurah, terkecil, kemudian barulah yang ke seterusnya. Awat, kita ni lemah sangat ke? ~ Pengasas

ABO Daily @ al-Banjari dengan 400 blog LINK  

Sunday, April 26, 2009

Kini ABO Daily menawarkan sumber bacaan lebih 400 blog yang merangkumi bahan bacaan pelbagai - sosio-politik, ekonomi, perbankan, resepi masakan, wanita, blog cintan, dan lain-lain lagi. Jangan lupa bookmark yaa..! Sumber cerita di hujung jari Anda..

AddThis Social Bookmark Button
Links to this post


Ingat ! Undi PAS..!!  

Sunday, April 5, 2009

UNDI PAS...Ingat Undi PAS..!

Mari kita rayakan PERAYAAN DEMOKRASI di Bukit Gantang !

AddThis Social Bookmark Button
Links to this post


Design by Amanda @ Blogger Buster