BreakingNews@ABO

News@BloggersNetwork

Kepelbagaian produk (kesihatan, harian, makanan, minuman, kosmetik dll)

JOM PAKAT-PAKAT TUKAR PRODUK SEHARIAN KEPADA PRODUK HALAL PRODUK HALAL TANGGUNGJAWAB KITA BERSAMA
Peluang mempelajari ilmu perawatan seperti bekam, akupunktur, dan Ilmu diagnos penyakit Ahli akan mendapat NM dengan berbelanja di Restoran Radix Fried Chicken (RFC), rangkaian restoran HPA yang lain, Dobi Toharah dan menginap di Hotel HPA. Penerapan amalan Islam dalam pekerjaan seperti semua pekerja diwajibkan berwudhuk, menutup aurat, membaca Al-Ma’thurat dan solat sunat dhuha sebelum memulakan kerja. [e8059]

ABOdaily news update

klik image. atau klik di sini [link] Blog perniagaan ini masih dalam selenggaraan. Akan diaktifkan pada Januari 2009. 'Bloggers OnbiZ' - perniagaan online terbaru dari ABO. Jom klik !!
Mutiara kata :
Aku pegang kata2 ini biar sampai jadi 'batu'!
..peranan tu tak penting. Yang mustahak, kita design, kemudian kita rumuskan dan kita rangka perlaksanaan. Rasulullah masa hijrah ke Madinah, duit satu sen pun tak ada. Begitu juga para sahabat. Orang kata baginda angan-angan nak memerintah Madinah. Tapi, baginda bersama sahabat design, rumuskan dan laksanakan dari yang termudah, termurah, terkecil, kemudian barulah yang ke seterusnya. Awat, kita ni lemah sangat ke? ~ Pengasas

Minyak turun 10 sen mulai esok !  

Monday, December 15, 2008

ABOdaily-
PDF Print E-mail

Terkini !!
Petrol : Harga minyak TURUN 10 sen mulai tengahmalam ini.

AddThis Social Bookmark Button


1 comments: to “ Minyak turun 10 sen mulai esok !

  • indraputra80
    December 15, 2008 at 7:06 PM  

    Ini lah hikmahnya bila BN kurang Mejoriti 2/3.

    PR kenalah kuat berusaha membuktikan pada rakyat yang mereka lebe baik dari BN sebenarnya.

    Klu tidak pada PRU13 nanti bole lah bersiap siap pindah rumah lama.

    Jgn Maree!!!!

Design by Amanda @ Blogger Buster