BreakingNews@ABO

News@BloggersNetwork

Kepelbagaian produk (kesihatan, harian, makanan, minuman, kosmetik dll)

JOM PAKAT-PAKAT TUKAR PRODUK SEHARIAN KEPADA PRODUK HALAL PRODUK HALAL TANGGUNGJAWAB KITA BERSAMA
Peluang mempelajari ilmu perawatan seperti bekam, akupunktur, dan Ilmu diagnos penyakit Ahli akan mendapat NM dengan berbelanja di Restoran Radix Fried Chicken (RFC), rangkaian restoran HPA yang lain, Dobi Toharah dan menginap di Hotel HPA. Penerapan amalan Islam dalam pekerjaan seperti semua pekerja diwajibkan berwudhuk, menutup aurat, membaca Al-Ma’thurat dan solat sunat dhuha sebelum memulakan kerja. [e8059]

ABOdaily news update

klik image. atau klik di sini [link] Blog perniagaan ini masih dalam selenggaraan. Akan diaktifkan pada Januari 2009. 'Bloggers OnbiZ' - perniagaan online terbaru dari ABO. Jom klik !!
Mutiara kata :
Aku pegang kata2 ini biar sampai jadi 'batu'!
..peranan tu tak penting. Yang mustahak, kita design, kemudian kita rumuskan dan kita rangka perlaksanaan. Rasulullah masa hijrah ke Madinah, duit satu sen pun tak ada. Begitu juga para sahabat. Orang kata baginda angan-angan nak memerintah Madinah. Tapi, baginda bersama sahabat design, rumuskan dan laksanakan dari yang termudah, termurah, terkecil, kemudian barulah yang ke seterusnya. Awat, kita ni lemah sangat ke? ~ Pengasas

Mana 'klon' Qarun, Hamman, Imelda, Baginda, dalam kerajaan Pakatan Ng. Perak ?  

Sunday, December 14, 2008

ciberboron@ABOdaily-
PDF Print E-mail
Pendek cerita, aku memang nak pertahankan kerajaan Pakatan Rakyat negeri Perak bertuah aku ni. Aku juga yakin penuh bahawa ramai lagi yang sejiwa dengan aku. Kerajaan ini masih merangkak membina sentuhan keramat. Masih banyak kekurangan. Masih banyak kelemahan. Masih banyak ‘slow’.

Namun kayuhan 9 bulan setakat ini telah membuktikan bahawa kerajaan inilah yang terbaik pernah dimiliki oleh warga Perak. Prestasi 9 bulan kerajaan Pakatan Rakyat telah mengatasi prestasi 50 tahun kerajaan BN/UMNO Perak.

Walau di sana sini terdengar ada jiwa tergoda dan tangan tergatal dek cobaan bernama ‘kuasa’, namun prinsip masih berjaya di junjung oleh majoriti pemimpin dan ahli ketiga-tiga parti DAP/PKR/PAS. Nampaknya klon Qarun, Hamman, Mugabe, Imelda, Kamaludin, Baginda, Rosmah dan Khairi tak berjaya terlahir dari kandungan perut parti-parti Pakatan Rakyat ini. Alhamdulillah ! Belum ada lagi...!

Muktamad! Kerajaan ini wajib dipertahankan. MORE..

AddThis Social Bookmark Button


Design by Amanda @ Blogger Buster