BreakingNews@ABO

News@BloggersNetwork

Kepelbagaian produk (kesihatan, harian, makanan, minuman, kosmetik dll)

JOM PAKAT-PAKAT TUKAR PRODUK SEHARIAN KEPADA PRODUK HALAL PRODUK HALAL TANGGUNGJAWAB KITA BERSAMA
Peluang mempelajari ilmu perawatan seperti bekam, akupunktur, dan Ilmu diagnos penyakit Ahli akan mendapat NM dengan berbelanja di Restoran Radix Fried Chicken (RFC), rangkaian restoran HPA yang lain, Dobi Toharah dan menginap di Hotel HPA. Penerapan amalan Islam dalam pekerjaan seperti semua pekerja diwajibkan berwudhuk, menutup aurat, membaca Al-Ma’thurat dan solat sunat dhuha sebelum memulakan kerja. [e8059]

ABOdaily news update

klik image. atau klik di sini [link] Blog perniagaan ini masih dalam selenggaraan. Akan diaktifkan pada Januari 2009. 'Bloggers OnbiZ' - perniagaan online terbaru dari ABO. Jom klik !!
Mutiara kata :
Aku pegang kata2 ini biar sampai jadi 'batu'!
..peranan tu tak penting. Yang mustahak, kita design, kemudian kita rumuskan dan kita rangka perlaksanaan. Rasulullah masa hijrah ke Madinah, duit satu sen pun tak ada. Begitu juga para sahabat. Orang kata baginda angan-angan nak memerintah Madinah. Tapi, baginda bersama sahabat design, rumuskan dan laksanakan dari yang termudah, termurah, terkecil, kemudian barulah yang ke seterusnya. Awat, kita ni lemah sangat ke? ~ Pengasas

Kenyataan Media (1)  

Thursday, December 11, 2008

ABOdaily-
PDF Print E-mail

Kenyataan Media
ISU PAPAN TANDA; RAKYAT DIMINTA BERTENANG
Dewan Pemuda PAS Kawasan Ipoh Timur (DPPK IT) menasihatkan agar rakyat amnya dan pendudukan Taman Cempaka khasnya bertenang serta bersabar berikutan isu papan tanda yang disifatkan berbaur perkauman. DPPK IT kesal ada pihak-pihak tertentu bertindak diluar batasan undang-undang yang akan menjejaskan ketenteram awam kelak.

DPPK IT akan mendapatkan penjelasan segera terlebih dahulu daripada Yang Berhormat Wong Kah Woh, Ahli Dewan Undangan Negeri Canning yang juga Ketua Pemuda DAP Perak berhubung cadangan pemasangan papan tanda pelbagai bahasa di Taman Cempaka itu.

DPPK IT berharap agar pihak berkuasa dapat mengawal suasana yang tidak sihat ini dan menandatanganinya dengan sebaik mungkin supaya keharmonian rakyat tidak akan terjejas ekoran salah faham yang cuba ditimbulkan oleh pihak-pihak yang tidak bertanggungjawab ini.

Setelah mendapat penjelasan kelak, DPPK IT akan memberikan pendirian rasmi berhubungan isu tersebut dalam masa yang terdekat.

SALMAN HAJI SALEH
Ketua,
Dewan Pemuda PAS Kawasan Ipoh Timur.
Telefon : 013-384 8044
Tarikh : 11 Disember 2008

AddThis Social Bookmark Button


0 comments: to “ Kenyataan Media (1)

Design by Amanda @ Blogger Buster