BreakingNews@ABO

News@BloggersNetwork

Kepelbagaian produk (kesihatan, harian, makanan, minuman, kosmetik dll)

JOM PAKAT-PAKAT TUKAR PRODUK SEHARIAN KEPADA PRODUK HALAL PRODUK HALAL TANGGUNGJAWAB KITA BERSAMA
Peluang mempelajari ilmu perawatan seperti bekam, akupunktur, dan Ilmu diagnos penyakit Ahli akan mendapat NM dengan berbelanja di Restoran Radix Fried Chicken (RFC), rangkaian restoran HPA yang lain, Dobi Toharah dan menginap di Hotel HPA. Penerapan amalan Islam dalam pekerjaan seperti semua pekerja diwajibkan berwudhuk, menutup aurat, membaca Al-Ma’thurat dan solat sunat dhuha sebelum memulakan kerja. [e8059]

ABOdaily news update

klik image. atau klik di sini [link] Blog perniagaan ini masih dalam selenggaraan. Akan diaktifkan pada Januari 2009. 'Bloggers OnbiZ' - perniagaan online terbaru dari ABO. Jom klik !!
Mutiara kata :
Aku pegang kata2 ini biar sampai jadi 'batu'!
..peranan tu tak penting. Yang mustahak, kita design, kemudian kita rumuskan dan kita rangka perlaksanaan. Rasulullah masa hijrah ke Madinah, duit satu sen pun tak ada. Begitu juga para sahabat. Orang kata baginda angan-angan nak memerintah Madinah. Tapi, baginda bersama sahabat design, rumuskan dan laksanakan dari yang termudah, termurah, terkecil, kemudian barulah yang ke seterusnya. Awat, kita ni lemah sangat ke? ~ Pengasas

SRK@melaka - Alahai 'kepala babi' pak hang!  

Thursday, December 18, 2008

ABOdaily-
PDF Print E-mail

Isu Babi di Melaka lagi !
...aku rasa ada konspirasi untuk mencetuskan isu perkauman…so diaorang gunakan isu babi ni…yang pastinya ada yang untung bila berbuat macam ni. Tapi apa motif diaorang nak buat macam ni? Kenapa nak pecah belahkan penduduk yang sebelum ni hidup tenang?

Ini dah lebih ni…Mesti babi2 semua tak senang duduk, takut jadi mangsa sembelih seterusnya, tak pasal2 kepala kena buat pameran…kesian babi2 tu…tak berdosa pun…tak pasal2 jadi mangsa kepada manusia yang rakus dan kejam yang inginkan kuasa !..

Banner 'bangang' ni dari SIAPA ? untuk SIAPA ? ...untuk Datuk Shah Rock Khan kut ? Lepas ni buleh buat filem Kuch-kuch Ho Ba Bii...! artikel lain di sini [link] foto diterima pada 10:14am ini.

AddThis Social Bookmark Button


1 comments: to “ SRK@melaka - Alahai 'kepala babi' pak hang!

  • Anonymous
    December 19, 2008 at 11:14 AM  

    Tuan

    Dengor berite ada seorang DUN BN selain Datuk NH beriya-iya benor nak lompat parti. Tolong tengak mangkuk ajaib. Sape org nye?

Design by Amanda @ Blogger Buster