BreakingNews@ABO

News@BloggersNetwork

Kepelbagaian produk (kesihatan, harian, makanan, minuman, kosmetik dll)

JOM PAKAT-PAKAT TUKAR PRODUK SEHARIAN KEPADA PRODUK HALAL PRODUK HALAL TANGGUNGJAWAB KITA BERSAMA
Peluang mempelajari ilmu perawatan seperti bekam, akupunktur, dan Ilmu diagnos penyakit Ahli akan mendapat NM dengan berbelanja di Restoran Radix Fried Chicken (RFC), rangkaian restoran HPA yang lain, Dobi Toharah dan menginap di Hotel HPA. Penerapan amalan Islam dalam pekerjaan seperti semua pekerja diwajibkan berwudhuk, menutup aurat, membaca Al-Ma’thurat dan solat sunat dhuha sebelum memulakan kerja. [e8059]

ABOdaily news update

klik image. atau klik di sini [link] Blog perniagaan ini masih dalam selenggaraan. Akan diaktifkan pada Januari 2009. 'Bloggers OnbiZ' - perniagaan online terbaru dari ABO. Jom klik !!
Mutiara kata :
Aku pegang kata2 ini biar sampai jadi 'batu'!
..peranan tu tak penting. Yang mustahak, kita design, kemudian kita rumuskan dan kita rangka perlaksanaan. Rasulullah masa hijrah ke Madinah, duit satu sen pun tak ada. Begitu juga para sahabat. Orang kata baginda angan-angan nak memerintah Madinah. Tapi, baginda bersama sahabat design, rumuskan dan laksanakan dari yang termudah, termurah, terkecil, kemudian barulah yang ke seterusnya. Awat, kita ni lemah sangat ke? ~ Pengasas

ABOdaily - under constructions  

Tuesday, November 25, 2008

Bukan sekadar Khir Toyo sahaja yg buleh memegang penyapu, tetapi Dr. MSK lebih dari itu dengan turut menggunakan 'penyapu' yang dgunakan untuk membersihkan jalan-jalan diseluruh negeri dari produk 'penyapu lidi' yg turut diusahakan oleh pemaya-pemaya dari kg. Bagan Tiang, Parit Gabis, dan Kuala Gula yang mana kawasan itu terkenal dgn tanaman kelapa.

Dibawah pentadbiran kerajaan Mayanya, setiap kali beliau melantik mana-mana individu untuk memegang jawatan J-Pemaya, beliau akan mengarahkan individu tersebut untuk menandatangani sebuah dokumen yang mengariskan pelbagai syarat yang perlu dipatuhi, terutamanya yang menekankan bahawa individu tersebut harus sentiasa kekal dalam kesederhanaan dan akaun-akaun persendirian serta milik ahli keluarganya akan sentiasa diperhatikan dan perlu meninggalkan pejabatnya kelak dalam keadaan yang bermaruah.

Oleh itu adalah menjadi satu kesalahan besar untuk individu tersebut dan ahli keluarganya mengambil kesempatan keatas keatas jawatan yang dipegangnya itu.

AddThis Social Bookmark Button


Design by Amanda @ Blogger Buster