BreakingNews@ABO

News@BloggersNetwork

Kepelbagaian produk (kesihatan, harian, makanan, minuman, kosmetik dll)

JOM PAKAT-PAKAT TUKAR PRODUK SEHARIAN KEPADA PRODUK HALAL PRODUK HALAL TANGGUNGJAWAB KITA BERSAMA
Peluang mempelajari ilmu perawatan seperti bekam, akupunktur, dan Ilmu diagnos penyakit Ahli akan mendapat NM dengan berbelanja di Restoran Radix Fried Chicken (RFC), rangkaian restoran HPA yang lain, Dobi Toharah dan menginap di Hotel HPA. Penerapan amalan Islam dalam pekerjaan seperti semua pekerja diwajibkan berwudhuk, menutup aurat, membaca Al-Ma’thurat dan solat sunat dhuha sebelum memulakan kerja. [e8059]

ABOdaily news update

klik image. atau klik di sini [link] Blog perniagaan ini masih dalam selenggaraan. Akan diaktifkan pada Januari 2009. 'Bloggers OnbiZ' - perniagaan online terbaru dari ABO. Jom klik !!
Mutiara kata :
Aku pegang kata2 ini biar sampai jadi 'batu'!
..peranan tu tak penting. Yang mustahak, kita design, kemudian kita rumuskan dan kita rangka perlaksanaan. Rasulullah masa hijrah ke Madinah, duit satu sen pun tak ada. Begitu juga para sahabat. Orang kata baginda angan-angan nak memerintah Madinah. Tapi, baginda bersama sahabat design, rumuskan dan laksanakan dari yang termudah, termurah, terkecil, kemudian barulah yang ke seterusnya. Awat, kita ni lemah sangat ke? ~ Pengasas

(*) Dari Bilik Media - Rumah Rasmi MB Perak mula dikosongkan (terkini)  

Monday, February 16, 2009

Update 11 pagi

Pada pagi ini, proses memindahkan barang dari kediaman rasmi MB Perak ke rumah baru sedang dijalankan. Beberapa buah lori keluar dan masuk mengangkut barang peribadi MB Perak yang 'sah' ke lokasi yang baru.

Bilik Media juga diarahkan untuk mengemaskan peralatan dan alatan untuk ditempatkan di tempat baru. Kemungkinan Bilik Media Kerajaan Pakatan Rakyat akan berpindah ke lokasi tetap pada petang ini.

Untuk update terkini sila layari blog rasmi ABO - di sini [link]

AddThis Social Bookmark Button


Design by Amanda @ Blogger Buster