BreakingNews@ABO

News@BloggersNetwork

Kepelbagaian produk (kesihatan, harian, makanan, minuman, kosmetik dll)

JOM PAKAT-PAKAT TUKAR PRODUK SEHARIAN KEPADA PRODUK HALAL PRODUK HALAL TANGGUNGJAWAB KITA BERSAMA
Peluang mempelajari ilmu perawatan seperti bekam, akupunktur, dan Ilmu diagnos penyakit Ahli akan mendapat NM dengan berbelanja di Restoran Radix Fried Chicken (RFC), rangkaian restoran HPA yang lain, Dobi Toharah dan menginap di Hotel HPA. Penerapan amalan Islam dalam pekerjaan seperti semua pekerja diwajibkan berwudhuk, menutup aurat, membaca Al-Ma’thurat dan solat sunat dhuha sebelum memulakan kerja. [e8059]

ABOdaily news update

klik image. atau klik di sini [link] Blog perniagaan ini masih dalam selenggaraan. Akan diaktifkan pada Januari 2009. 'Bloggers OnbiZ' - perniagaan online terbaru dari ABO. Jom klik !!
Mutiara kata :
Aku pegang kata2 ini biar sampai jadi 'batu'!
..peranan tu tak penting. Yang mustahak, kita design, kemudian kita rumuskan dan kita rangka perlaksanaan. Rasulullah masa hijrah ke Madinah, duit satu sen pun tak ada. Begitu juga para sahabat. Orang kata baginda angan-angan nak memerintah Madinah. Tapi, baginda bersama sahabat design, rumuskan dan laksanakan dari yang termudah, termurah, terkecil, kemudian barulah yang ke seterusnya. Awat, kita ni lemah sangat ke? ~ Pengasas

Dari Bilik Media kediaman MB Perak (TERKINI )  

Thursday, February 12, 2009

Sidang Media Penting jam 3 ptg ini !
Kami masih lagi berada dikediaman MB, membantu apa yang patut. Membuat kerja-kerja mencari berita, mengolah dan menrbitkan risalah-risalah untuk memberikan penerangan kepada penduduk-penduduk kampung yang tidak dapat mengakses internet.

Sesiapa yang datang pada malam ceramah dirumah MB pada hari Ahad lalu, mungkin menerima beberapa risalah yang diedarkan, itulah hasil daripada apa yang kami buat. Terima kasih diatas sumbangan-sumbangan yang diberikan kepada Bloggers Network.

klik [LINK] untuk maklumat penuh !

AddThis Social Bookmark Button


2 comments: to “ Dari Bilik Media kediaman MB Perak (TERKINI )

Design by Amanda @ Blogger Buster