BreakingNews@ABO

News@BloggersNetwork

Kepelbagaian produk (kesihatan, harian, makanan, minuman, kosmetik dll)

JOM PAKAT-PAKAT TUKAR PRODUK SEHARIAN KEPADA PRODUK HALAL PRODUK HALAL TANGGUNGJAWAB KITA BERSAMA
Peluang mempelajari ilmu perawatan seperti bekam, akupunktur, dan Ilmu diagnos penyakit Ahli akan mendapat NM dengan berbelanja di Restoran Radix Fried Chicken (RFC), rangkaian restoran HPA yang lain, Dobi Toharah dan menginap di Hotel HPA. Penerapan amalan Islam dalam pekerjaan seperti semua pekerja diwajibkan berwudhuk, menutup aurat, membaca Al-Ma’thurat dan solat sunat dhuha sebelum memulakan kerja. [e8059]

ABOdaily news update

klik image. atau klik di sini [link] Blog perniagaan ini masih dalam selenggaraan. Akan diaktifkan pada Januari 2009. 'Bloggers OnbiZ' - perniagaan online terbaru dari ABO. Jom klik !!
Mutiara kata :
Aku pegang kata2 ini biar sampai jadi 'batu'!
..peranan tu tak penting. Yang mustahak, kita design, kemudian kita rumuskan dan kita rangka perlaksanaan. Rasulullah masa hijrah ke Madinah, duit satu sen pun tak ada. Begitu juga para sahabat. Orang kata baginda angan-angan nak memerintah Madinah. Tapi, baginda bersama sahabat design, rumuskan dan laksanakan dari yang termudah, termurah, terkecil, kemudian barulah yang ke seterusnya. Awat, kita ni lemah sangat ke? ~ Pengasas

Jangan pandang 'rupa'..undilah BN !  

Sunday, January 11, 2009

KUALA TERENGGANU, Jan 10 — Pengundi di Kuala Terangganu seharusnya menilai calon Barisan Nasional Barisan Nasional Datuk Wan Ahmad Farid Wan Salleh dengan keupayaan beliau bukan kerana rupa beliau. Ini pandangan Naib Presiden gerombolan Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Tulisan asal :
(Muhyiddin: Don’t gauge BN candidate by his looks)

KUALA TERENGGANU, Jan 10 — Voters in the Kuala Terengganu constituency should gauge Barisan Nasional candidate Datuk Wan Ahmad Farid Wan Salleh based on his capabilities, and not on his looks, Umno vice-president Tan Sri Muhyiddin Yassin said.)

Teman risau benor bila 'bapak' menteri ni cakap macam gitu, bukan apa, mana la tahu kalau ada kelak calon parti yang bermuka macam di sebelah ni masuk bertanding, nak undi jugak ker ? sapa yang boleh jawab ?

AddThis Social Bookmark Button


1 comments: to “ Jangan pandang 'rupa'..undilah BN !

Design by Amanda @ Blogger Buster